Game of Thrones onthult startdatum én vette promo

Veronica Superguide logo
Game of Thrones onthult startdatum én vette promo

Game of Thrones onthult startdatum én vette promo

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het was maandenlang op een houtje bijten voor Game of Thrones-kijkers. Tot vanavond: de startdatum van seizoen 7 is bekend, waarvan het bekendmaken gepaard ging met een vette promo.

Promo

16 juli is de grote dag. Vergezeld van het bijschrift “The great war is here” werd de promo op social media binnen een half uur honderdduizenden keren geliked en gedeeld. Na het zien van de promo zijn we nog niet veel wijzer. Na alle theorieën die door fans en media het web op worden gegooid, zijn we wel toe aan een beetje duidelijkheid. 

16 juli

De promo volgt op de poster, die onthuld werd tijdens het festival South by Southwest in het Amerikaanse Texas. Game of Thrones seizoen 7 zal uit zeven afleveringen bestaan in plaats van de tien die we van HBO gewend zijn. 16 juli is nog ver weg, maar je kunt in ieder geval beginnen met de dagen aftellen. Nu is het wachten tot de volgende teaser of trailer. Kom maar op, HBO!

Ziggo

Zoals je waarschijnlijk wel weet, bestaat HBO Nederland niet meer. Gelukkig is Ziggo zo vriendelijk geweest om ervoor te zorgen dat we ook hier Game of Thrones kunnen zien. De afleveringen van seizoen 7 zie je in Nederland 24 uur na de uitzending in de VS.

Lees verder