Game of Thrones-castlid ontdekte het eind pas tijdens opnames [SPOILERS!]

Veronica Superguide logo
Game of Thrones-castlid ontdekte het eind pas tijdens opnames [SPOILERS!]

Game of Thrones-castlid ontdekte het eind pas tijdens opnames [SPOILERS!]

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nu de laatste aflevering van Game of Thrones uitgezonden is, compleet met waterflesje en huilende draak en al, mogen de castleden eindelijk hardop praten over het einde. Zo ook Isaac Hempstead-Wright, die tot ieders verrassing uiteindelijk Koning Bran The Broken van de Six Kingdoms is geworden (geen Seven Kingdoms, want zijn zusje Sansa wilde immers haar eigen Koninkrijk in the North behouden). Ook voor de acteur zelf was het een grote verrassing: zowel de eerste keer dat hij het script las, als de eerste keer dat de scène werd opgenomen dacht hij dat het een geintje was.

“Heel grappig jongens, haha. Oh shit, dus dit is echt?”

“Toen we die scène in de laatste aflevering filmden en ze zeiden ‘What about Bran?’ dacht ik echt dat het een nepscript was, en dat de makers iedereen een script hadden gestuurd waarin zijn of haar personage op de Iron Throne terecht komt”, zo onthulde de acteur in een interview met Entertainment Weekly na afloop van de uitzending. “Heel grappig jongens, haha. Oh shit, dus dit is echt?”

Iemand die de serie ligt te trippen wordt uiteindelijk de koning?!

Wij hebben een tijd terug nog een voorspelling gedaan waar we Bran nog wel als enige van de acht oorspronkelijke castleden niet eens in hadden meegenomen. “Alsof iemand die de hele serie achterover ligt te trippen uiteindelijk de Koning zou worden, terwijl iedereen zo hard om zich heen aan het vechten is - dat zou toch zeker nergens op slaan?” dachten we toen nog. En inderdaad, het einde slaat misschien ook nergens op, en de voorlaatste aflevering al helemaal niet, maar toch is het zo. Wij rekenen nu al op de onvermijdelijke Arya spin-off om ons te troosten. En de onderstaande tweets vrolijken ons ook al best weer op.

Lees verder