Game of Thrones-cast zingt discohit ‘I will survive’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Game of Thrones-cast zingt discohit ‘I will survive’

Game of Thrones-cast zingt discohit ‘I will survive’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De personages van Game of Thrones staan om veel bekend, maar niet om hun zangtechnieken en hoge levensverwachting. Dat houdt de cast van de populaire fantasyserie gelukkig niet tegen om de discohit ‘I will survive’ uit volle borst mee te zingen!

Onvoorspelbaar

Een van de vele redenen Game of Thrones zo verslavend is, is dat ieder personage op ieder moment op gruwelijke wijze aan zijn of haar einde kan komen. Dat maakt de hitserie spannend, spraakmakend en compleet onvoorspelbaar. Petje af dus voor de personages die het tot het zevende seizoen hebben geschopt! Om deze helden en schurken van Westeros te eren, hebben de YouTubers van het kanaal ‘Sung by the Movies’ een video gemaakt waarin de sterren van de serie ‘I will survive’ van Gloria Gaynor uit volle borst meezingen!

Evergreen

Met behulp van wat creatief knip- en plakwerk zingen onder (vele) anderen Cersei, Aria, Tyrion, Jon en Daenerys de evergreen uit 1978. Goed, sommigen zijn vroegtijdig aan hun einde gekomen. En of de overlevenden inderdaad de eindstreep zullen halen, is natuurlijk nog maar zeer de vraag. Onze helden pakken volgende maand de draad weer op en het is geen spoiler dat er in die afleveringen veel, heel veel doden kunnen en zullen vallen. Vanaf 17 juli gaan we zien wie de winter overleeft, dan barst de strijd om de troon van Westeros weer los!

Lees verder