Game of Thrones-actrice aangenaam verrast dat ze het einde goed voorspeld had

Veronica Superguide logo
Game of Thrones-actrice aangenaam verrast dat ze het einde goed voorspeld had

Game of Thrones-actrice aangenaam verrast dat ze het einde goed voorspeld had

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Acht seizoenen lang maakten we ons ontzettend druk over wie er aan het eind van Game of Thrones op de IJzeren troon zou zitten. [SPOILERS!] Toen de ontknoping uiteindelijk daar was, zag niemand de verrassende winnaar Bran The Broken aankomen. Zelfs acteur Isaac Hempstead-Wright, die zelf Bran speelt, dacht dat het een geintje was! Toch had actrice Gwendoline Christie het twee jaar terug al goed voorspeld, zo lieten we je eerder deze week zien. De 40-jarige Britse heeft nu in een interview laten weten blij verrast te zijn.

“Best wel belachelijk blij dat ik het goed geraden heb”

“Ik ben best wel belachelijk blij dat ik het goed geraden heb”, aldus de actrice die de dappere Brienne of Tarth speelt. “Ik dacht dat het Bran zou zijn omdat hij de meest onwaarschijnlijke keuze zou zijn. Voor mijn gevoel heeft Game of Thrones altijd verhalen op hun kop gezet. Het idee is dat de uiteindelijke heerser iemand is die geen interesse heeft in macht, geen ambitie heeft en zodoende vermoedelijk niet corrupt zou worden door al die macht. Ik dacht dat George R.R. Martin daarvoor zou gaan”, aldus Gwendoline in een interview met Indiewire.

Ja ja, zal allemaal wel. Maar hoe zit het tussen Brienne en de Wildling???

Ook gaf Christie antwoord op die grote onbeantwoorde vraag die ons nog steeds bezighoudt: maakt Tormund de Wildling nog een kansje bij Sir Brienne? Zij is immers weer beschikbaar nu Jaime Lannister haar gedumpt heeft én hij ook nog eens hartstikke dood is. “Misschien wel, maar ze zou hem wel flink zijn best laten doen. En het zal even duren voordat ze dat verhaal verwerkt heeft over hoe hij moedermelk uit de tiet van een reuzin dronk”. Die bizarre haardvuur-anekdote was inderdaad geen goede movie van Tormund!

Lees verder