Gaat Tim Hofman aan de crystal meth?

Veronica Superguide logo
Gaat Tim Hofman aan de crystal meth?

Gaat Tim Hofman aan de crystal meth?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Spuiten en Slikken neemt afscheid van de studio. In het vernieuwde Spuiten en Slikken Specials trekken de presentatoren het land door. Een voorproefje.

Oeh lala

Tim Hofman, Gwen van Poorten, Emma Wortelboer, Nathan de Vries en Jan Versteegh gaan in alle uithoeken van Nederland op zoek naar seks- en drugsverhalen. Zo probeert Gwen de nieuwe, legale vervanger van XTC en begint Emma aan een carrière als webcamgirl.

In BNN's eigen woorden: 'Spuiten en Slikken is terug! Niet zomaar. Maar Special! Oeh lala. Wat dit inhoudt? Méér drugs, seks, feesten, verslavingen, orgasmes, speeddaten, dragqueens, gabbers, heftigheden en heerlijkheden. Géén studio. Wacht wat?! GA. DIT. ZIEN.' Voor de jongeren, weetjewel.

Tim goes Breaking Bad

In mei verklapte Jan Versteegh al dat er iets zou gaan veranderen. "Spuiten en Slikken gaat door in een heel andere vorm. Maar er komt geen nieuwe studio", zei hij toen. "Of we dan op reis gaan? Dat ga ik niet zeggen." Nu hebben we ons antwoord dus.

In de eerste aflevering onderzoekt Tim de opmars van crystal meth en duikt Nathan in de wereld van dragqueens. Of Tim het spul dat Walter White in Breaking Bad als geen ander maakte ook echt gaat proberen, wordt uit de trailer (zie video) nog niet helemaal duidelijk.

Spuiten en Slikken Specials is vanaf 13 september elke dinsdag rond 22:10 uur te zien op NPO 3.

Lees verder