Gaat Ivo Niehe met pensioen?

Door Redactie
Ivo Niehe

Presentator Ivo Niehe zei na 40 jaar gedag tegen zijn TV Show. De stop is alleen geen garantie voor een definitief pensioen. AVROTROS laat aan Nu.nl weten dat Ivo’s toekomst bij de omroep nog onduidelijk is.

Door de Niehe gaan

TV Show hield 1 januari op en de AVROTROS liet weten dat de vervolgstappen voor de 75-jarige Ivo Niehe in elk geval geen grote blur waren, want samen met NPO zaten ze aan tafel voor nieuw werk voor Ivo. Gisteren wist de AVROTROS niet veel meer helderheid te scheppen. “Mocht dat wel zo zijn, dan komen we er uiteraard op een gewenst moment mee naar buiten.

De tv-man liet in 2017 weten dat het voor hem voelde dat zijn carrière nog in de startblokken zat. “Dat mijn loopbaan tot nu toe een voorwoord was”, zei hij. “Niemand gelooft me, behalve de mensen in mijn omgeving. Elke dag denk ik: ik heb nog zo veel plannen waarmee we aan de slag moeten.

CelebriTV Show

In zijn laatste aflevering keek Ivo terug naar een prachtige veertig jaar televisie. Zo zat hij met onder anderen Oprah Winfrey, Tina Turner en David Bowie aan tafel. Hij had in zijn laatste aflevering ook de grootste tv-ster van Nederland André van Duin te gast.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.