Jan en zijn vrouwen in Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Jan en zijn vrouwen in Boer zoekt Vrouw

Gaat BzV-boer Jan er met een BN’er vandoor?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Boer zoekt Vrouw-boer Jan veranderde door zijn deelname aan de gigantische tv-hit in één klap in een BN'er (zeker na die drugsbekentenis). Ook één van zijn drie overgebleven dames is - zo blijkt nu - een bekende!

Vooral onder boeren zou deelneemster Froukje namelijk een BN'er zijn! Hoezo? Nou, ze is het brein achter boerenmagazine slash platform Jonge Helden in het Groen en zou volgens weekblad Story regelmatig een heuse boeren Late Night-talkshow hosten! Ah, vandaar dat ze absoluut niet cameraschuw is!

Jan en Froukje

In de talkshow interviewt Froukje boeren over... nou ja, waarschijnlijk niet over koetjes en kalfjes, maar over het boerenleven en alles dat daarbij komt kijken. Ze voelt zich dus als een vis in het water op Jans zorgboerderij, dat kan haast niet anders! Volgens Story wordt Froukje inmiddels vaak gevraagd als spreker voor boerenevenementen en praat ze dan over het verbinden van haar leven in de stad met dat op het platteland. En - we waren er nog niet - ze werkt ook parttime op een schapenboerderij. Oftewel: Froukje is een boerenbazin.

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar-)films moet je niet missen!

Zorgboerderij

Deelnemer Jan, die door de coronacrisis zijn zorgboerderij op slot deed, dropte tijdens de logeerweek een bommetje door te zeggen dat 'ie wel eens pilletjes popt en coke snuift. Vooral bij Froukje (en Angela de Jong, of all people) viel dat niet zo lekker: haar zus was verslaafd aan harddrugs, gaf ze toe in de uitzending. Zoals je hierboven ziet, kan het aan de vele boeren-raakvlakken niet liggen: maar zijn Jan en Froukje ook echt een liefdesmatch? Zondag weten we meer: dan stuurt Jan de eerste dame (Vera, Nienke of Froukje) naar huis!

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1. 

Fotograaf: Linelle Deunk

Lees verder