Gaan we Beyoncé horen in de liveaction-variant van The Lion King?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gaan we Beyoncé horen in de liveaction-variant van The Lion King?

Gaan we Beyoncé horen in de liveaction-variant van The Lion King?

|
|

Laatste update:

Voor een film over de ‘king’, heb je natuurlijk ook een ‘queen’ nodig. The Lion King-regisseur Jon Favreau heeft zijn pijlen gericht op Beyoncé.

Beyoncé

Favreau heeft zelf nog niets bevestigd, maar bronnen vertellen aan Variety dat Bey de stem van Nala moet gaan inspreken. Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat de zangeres zwanger is van een tweeling en daarom zou ze nog geen knopen hebben doorgehakt over de films, maar wat Favreau betreft, doen ze er bij Disney alles aan om het opnameschema met dat van Knowles te matchen.

Simba en Mufasa

Mocht het gerucht waar zijn, dan sluit Beyoncé zich aan bij Donald Glover. De acteur, bekend van onder meer The Martian en Community, gaat de stem van Simba inspreken. Een nog leukere casting vinden we die van James Earl Jones. Hij sprak in de tekenfilm The Lion King uit 1994 de stem van Mufasa in en gaat dat nu weer doen. 

The Lion King

De liveaction-variant van The Lion King wordt op dezelfde manier gemaakt als The Jungle Book, tevens met Jon Favreau aan het roer. Dat betekent dus een film boordevol CGI-hoogstandjes, die je vooral in de bioscoop moet gaan zien. Wanneer Disney The Lion King gaat uitbrengen, is tot op heden nog niet bekend. Wij wachten ondertussen op bevestiging van Beyoncé en hopen op onthullingen over de rest van de cast.

Lees verder