Will Smith Jazzy Jeff Gemini Man Budapest

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Will Smith Jazzy Jeff Gemini Man Budapest

Gaaf! Will Smith herenigd met Jazzy Jeff voor wereldpremière van Gemini Man

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Will Smith gaf woensdag 25 september in Budapest een knalfeest ter ere van zijn 51e verjaardag, en wij wilden dat we er ook bij waren. Big Willy besloot namelijk van de wereldpremière van zijn nieuwe actiefilm Gemini Man ook meteen een verjaardagspartijtje te maken - en hoe?! Voor deze speciale gelegenheid deed The Fresh Prince zowaar een mini-reünie met Dj Jazzy Jeff!

Gaaf! Will Smith herenigd met Jazzy Jeff voor wereldpremière van Gemini Man

Mini-concert op monumentale locatie

Nu zijn de Frisse Prins en zijn vaste plaatjesdraaier al wel vaker bijeen gekomen de afgelopen jaren, maar woensdag traden ze op een wel hele vette locatie op: het duo deed namelijk een mini-concert voor de monumentale Sint Stefanusbasiliek in Budapest.

Gaaf! Will Smith herenigd met Jazzy Jeff voor wereldpremière van Gemini Man

Summertime in September

Terwijl het hele plein meebrulde met krakers als Summertime en Boom! Shake the room heeft één aanwezige fan heel irritant het hele concert omhoog gestaan met zijn of haar mobieltje om het optreden te filmen. Maar daardoor kun je het wel mooi van begin tot eind terugkijken.

The Fresh Prince of Buda Pest

Als 23 minuten Fresh Prince je teveel van het goede is dan hebben we hier nog een hoogtepunt van minder dan een minuut: Will die de themesong van The Fresh Prince of Bel Air (sinds kort te zien op Netflix!) rapt!

Knallen in Colombia

Gemini Man is voor een groot deel opgenomen in de Hongaarse hoofdstad, dus vandaar dat het ook meteen een logische locatie was voor de wereldpremière. Wills nieuwste actieknaller is trouwens niet alleen opgenomen in Budapest: ook de Zuidelijke Amerikaanse stad Savannah en de roerige Colombiaanse stad Cartagena dienden als filmlocaties, wat in onderstaande featurette te zien valt.

En dan ook nog regie van Ang Lee

In Gemini Man speelt Will Smith een oude huurmoordenaar die achterna gezeten wordt door een jongere versie van zichzelf. Regie is in handen van de Taiwanese regisseur Ang Lee, die we onder meer kennen van Life of Pi en Crouching Tiger, Hidden Dragon. We mogen dus volop visueel indrukwekkende hoogstandjes verwachten. Gemini Man draait vanaf donderdag 10 oktober in de bioscopen.

Lees verder