Achorman Ron Burgundy Will Ferrell

Veronica Superguide logo
Achorman Ron Burgundy Will Ferrell

Gaaf: Will Ferrell speelt Anchorman in zes verschillende Late Night-shows op één avond

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Terwijl Late Night-programma's vaak hun best doen om te zorgen dat ze juist niet dezelfde gasten hebben als hun concurrerende shows, hadden de zes grootste Amerikaanse Late Night-shows op donderdag 8 augustus allemaal dezelfde gast. En wat voor één: niemand minder dan Ron Burgundy, de Anchorman himself, speelde die avond in alle grote tv-shows voor kijkcijferkanon.

Will Ferrell kwam ‘in character’ als Anchorman Ron Burgundy maf doen bij Jimmy Fallon, Seth Meyers, Stephen Colbert, James Corden, Jimmy Kimmel én Conan O'Brien - allemaal op één avond. En als je denkt dat die dan elke keer hetzelfde verhaaltje zou komen vertellen, niks daarvan: bij Seth Meyers kwam Ron een buikspreekpop-act doen, bij Jimmy Fallon vertelde de legendarische nieuwslezer hoe hij een messengevecht met Kylie Minogue overleefde, en bij James Corden zag de beroemde Snordrager zich geconfronteerd met een alligator, een stinkdier en een poema.

Ter promotie van een podcast

In een paar van deze shows deed de komiek zelfs meerdere acts, waardoor Will Ferrell op één avond op vier verschillende zenders in zes verschillende programma's zowat een dozijn verschillende sketches deed?! We weten niet zeker of dit een record is, maar dat kan haast niet anders. Collider heeft ze bijna allemaal op een rijtje gezet. Al deze fratsen waren trouwens ter promotie van een Anchorman-podcast waar Ferrell mee bezig is.

Lees verder