Gaaf! Nieuwste trailer Orphan Black seizoen 5 is hier!

Veronica Superguide logo
Gaaf! Nieuwste trailer Orphan Black seizoen 5 is hier!

Gaaf! Nieuwste trailer Orphan Black seizoen 5 is hier!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De trailer voor het allerlaatste seizoen van Orphan Black is hier en het ziet er weer gruwelijk uit! Check ‘m hierboven.

Explosieve finale

Het belooft een explosieve finale te worden voor de ‘sestras’ van Orphan Black. Volgens de trailer van dit laatste seizoen zullen de zusjes-slash-clonen ‘tot het einde’ moeten samenwerken. Omdat de groep al zo’n beetje alles heeft meegemaakt, van moorden, tot kidnappings, ernstige ziektes en zelfs biologische oorlogsvoering, kan het bijna niet anders dan dat dit een knaller van een (laatste) seizoen wordt.

Orphan Black

Voor de leken onder ons: Orphan Black gaat over vrouw die er bij toeval achter komt dat er een stel klonen van haar rondloopt. Best pittig, zeker als dan ook nog eens blijkt dat een mysterieuze organisatie jou en je zusjes in de gaten houdt. Samen zullen ze erachter moeten komen waar ze vandaan komen, waarom ze bestaan en wat hun makers met ze willen. 

Klinkt interessant? Seizoen 1 t/m 4 staat op Netflix.

Laatste seizoen

Het laatste seizoen van de populaire serie heeft even op zich laten wachten. Eerdere seizoenen verschenen in april. Dit laatste seizoen verschijnt pas vanaf 10 juni. Streamingservice Netflix heeft de uitzendrechten hier in Nederland opgekocht, wat betekent dat je vanaf die datum iedere week een nieuwe aflevering kunt checken!

Lees verder