Ga jij naar de auditie voor 4D-Marvelfilm in Madame Tussauds?

Veronica Superguide logo
Ga jij naar de auditie voor 4D-Marvelfilm in Madame Tussauds?

Ga jij naar de auditie voor 4D-Marvelfilm in Madame Tussauds?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Altijd al eens in een superheldenfilm willen spelen? Alle 22 Marvelfilms in marathon gezien? Madame Tussauds en Marvel hebben een baantje voor je. Ze zijn op zoek naar een figurant voor de nieuwe Marvel 4D-film die in 2020 wereldwijd in première gaat. Let wel: in Madame Tussauds in première gaat. Zes vestigingen van Madame Tussauds, waaronder Amsterdam, organiseren een open auditie (wij hebben tips voor audities, wist je dat?). En open betekent: jij kan ook meedoen! 

3 juli showtime

Op woensdag 3 juli tussen 13:00 en 16:00 uur is in Madame Tussauds Amsterdam de open auditie. Wat wordt er van je verwacht? Dat je in vol ornaat -ja, in een superheldenpak- naar Amsterdam afreist en aldaar auditie doet. Je mag die middag gratis naar binnen, dus dat heb je in ieder geval in je zak. 

Bofkont

Joe Quesada, Chief Creative Officer van Marvel Entertainment en hoofdjurylid bij de audities, heeft over de stunt gezegd: 'Ergens loopt een ongelofelijke bofkont rond die straks zijn of haar filmtalent mag laten zien in het illustere gezelschap van de grootste superhelden uit de Marvel-comics: Iron Man, Spider-Man, Black Panther, Captain Marvel, Thor, Captain America, The Hulk en nog veel meer!' Je moet er, gezien het promotioneel karakter waar je als potentiële bofkont aan mee mag doen, wel rekening mee houden dat er foto's en filmmateriaal van je gemaakt kan worden.

Attractie

Maar hoe zit het nou. Een Marvelfilm? Bedoelen ze dan een bioscoopfilm? Nou, dat lijkt er niet op. De omschrijving van wat je dan mag gaan doen tijdens de audities is wat summier: 'We zoeken een enthousiaste liefhebber die het in zich heeft om zijn of haar tekst met dezelfde flair te brengen die zo kenmerkend is voor alle grote Marvel-sterren', laat Tussauds weten. Ja, oké. Maar dan? En dan komt de aap uit de mouw: 'De 4D-filmervaring krijgt een plekje in verschillende Tussauds wereldwijd. Hierin komen de legendarische Marvel-comics tot leven komen dankzij 3D-filmtechnologie en heuse speciale effecten (wind, water én bijpassende geuren)', aldus de Metro. Ah. dus het wordt een attractie binnen Madame Tussauds waar je aan mee mag werken. Bofkont!

Meer info vind je via de Facebookpagina van Madame Tussauds.

Lees verder