Full House-bedenker koopt hét huis uit de serie

Veronica Superguide logo
Full House-bedenker koopt hét huis uit de serie

Full House-bedenker koopt hét huis uit de serie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Is dat even leuk: Jeff Franklin, de bedenker van Full House, heeft het welbekende familieoptrekje in San Francisco gekocht.

Familie Tanner

Op bovenstaande foto, die dateert uit mei, zien we Franklin samen met zijn hond voor het huis van de familie Tanner uit Full House. Toen vroeg hij zich nog af of hij het moest kopen. Dit heeft hij inmiddels gedaan en ook dat deelde hij op Twitter. ”Ja, ik heb het gekocht. Best cool!”

Sentimenteel

In gesprek met The Hollywood Reporter vertelde Franklin waarom hij het huis kocht. Buiten het feit dat het inderdaad cool is om als bedenker het huis uit jouw serie te kopen, natuurlijk. "Het huis kwam op de markt en ik dacht: Ik moet dit huis echt kopen. Ik voel me erg sentimenteel bij dit huis.”

Fuller House

Er is echter nog een andere reden waarom Franklin het belangrijk vond om het huis in handen te hebben. De vorige eigenaar vond het namelijk niet prettig als er opnamen in het huis werden gemaakt. ”We kunnen het huis in gaan om daar nieuwe beelden te schieten met de cast”, aldus Franklin. Dit duidt er op dat er zeker nog een derde seizoen van Fuller House gemaakt gaat worden. Het tweede seizoen van de Full House spin-off staat vanaf volgende week vrijdag op Netflix.

Lees verder