Frits Wester

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frits Wester

Frits Wester is klaar met alle verhalen over zijn vermeende dronkenschap

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Frits Wester beheerst al ruim een week het showbizz-nieuws! Wester was vandaag namelijk voor het eerst in een decennia niet op tv tijdens Prinsjesdag. En dat heeft natuurlijk alles te maken met zijn vermeende dronkenschap in een uitzending van RTL Nieuws. Wester laat RTL Boulevard nu weten gewoon rust te willen.

Frits Wester wil gewoon even rust

Parlementair verslaggever Frits Wester laat in een korte verklaring weten klaar te zijn met alle verhalen over zijn vermeende dronkenschap. Hij wil gewoon even rust. Deze verklaring komt natuurlijk naar aanleiding van zijn afwezigheid tijdens Prinsjesdag, dat uitgebreid werd besproken in alle media. Dat Wester er vandaag niet bij was, heeft alles te maken met dat incident van vorige week…

Frits Wester dronken in uitzending?

Wester leek namelijk dronken te zijn tijdens een uitzending van RTL Nieuws. Zelf stelde hij achteraf erg moe te zijn geweest. Desalniettemin besloot RTL Nieuws toch uit te zoeken wat er precies was gebeurd. Verdere details hoeven we echter niet te verwachten. Het nieuwsprogramma vindt het namelijk een zaak tussen werkgever en werknemer.

Frits Barend op bres voor Frits Wester

Iemand die het daar roerend mee eens is, is presentator Frits Barend (via RTL Boulevard). Hij noemt Wester een voortreffelijk parlementair journalist, die niet weg te denken is uit Den Haag. Barend laat verder weten dat Wester ook aan tafel bij Barend & Van Dorp wel eens "in het glaasje keek”, maar dat hij bijvoorbeeld nooit dronken achter het stuur is gekropen.

Lees verder