'Frits van Houten zien we niet meer terug in GTST'

Veronica Superguide logo
'Frits van Houten zien we niet meer terug in GTST'

'Frits van Houten zien we niet meer terug in GTST'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is bij Goede Tijden, Slechte Tijden vaker het geval: een oude bekende die terugkeert naar Meerdijk. Casper ‘Frits van Houten’ van Bohemen moet er echter niet aan denken.

Schrikken

“Ik zou me echt het apezuur schrikken als ze mij zouden bellen met de vraag of ik terug wil komen. In mijn wereld van nu is GTST zó niet aanwezig”, vertelt Van Bohemen aan Weekend. Hij was afgelopen januari voor eventjes terug in het zicht van de GTST-kijker, toen hij in de app voorkwam.

Eenmalig optreden

Dit was een eenmalig optreden, benadrukt Van Bohemen, die tegenwoordig les geeft. “Na vier jaar de rol van Frits van Houten te hebben gespeeld vond ik het mooi geweest. Frits ging toen dood. Daarna ben ik nog wel teruggekeerd als zijn geest, maar dat was zó slecht. Ik zou dat echt niet nog een keer doen, dat is flauw.”

De slechterik van het verhaal

Frits van Houten was een van de grote slechteriken van de serie. Hij kwam op een legendarische manier aan zijn eind, toen zijn tweelingbroer Hans een televisie in bad gooide en Frits werd geëlektrocuteerd. Zijn nageslacht is in vergelijking met hem overigens hartstikke braaf: Frits is de vader van Jack, Wiet en Sjors. 

Lees verder