Cast van Friends

Veronica Superguide logo
Cast van Friends

Friends viert 25-jarig jubileum in de bioscoop!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Friends is nog altijd een van de meest populaire sitcoms ooit. De iconische serie bestaat 25 jaar en dat moet groots gevierd worden. Daarom worden er ter ere van het jubileum 12 legendarische afleveringen in ruim duizend Amerikaanse bioscopen vertoond. 

The One with the Anniversary

Het event heeft de passende titel Friends 25th: The One with the Anniversary en is een initiatief van Fanthom Events en Warner Bros. Lisa Gregorian, marketingbaas van Warner Bros., zegt: “de serie maakt nog steeds een culturele impact en blijft nieuwe fans van verschillende generaties aantrekken. Ze zullen de kans krijgen om samen enkele van de meest hilarische en emotionele scènes uit de reeks te herbekijken.”

Exclusieve beelden

De afleveringen over het leven van Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Joey en Chandler zijn bewerkt naar bioscoopformaat. Om het extra speciaal te maken zijn er ook extra beelden en exclusieve interviews met de cast te zien tijdens het event. 

Tickets koop je hier

Ben je nou benieuwd naar welke afleveringen er zijn uitgekozen? Op de website van Fanthom Events kan je het hele programma vinden. Hier kan je vanaf 16 augustus ook meteen je tickets aanschaffen, mocht je een reisje naar de Verenigde Staten willen maken.

Nog meer cadeaus

Deze bioscoopvertoning is niet de enige manier waarop je de 25e verjaardag van Friends kunt vieren. LEGO kwam eerder ook al uit met een speciale Central Perk-set. Zo kan je jouw favoriete afleveringen naspelen. Wil je toch een reisje maken maar is Amerika te ver? In de Primark in Manchester kan je zelf een kopje koffie drinken in het stamcafé van de New Yorkse vrienden!

Lees verder