Fred van Leer heeft een filmrol te pakken

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fred van Leer heeft een filmrol te pakken

Fred van Leer heeft een filmrol te pakken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fred van Leer geeft een draai aan zijn carrière. De stylist met een geweldig gevoel voor humor speelt een rol in de film Huisvrouwen Bestaan Niet.

Huisvrouwen Bestaan Niet

De film vertelt het verhaal van de zussen Gijsje en Marjolein. Hun moeder Loes zit flink in de schulden en dreigt het familiehuis kwijt te raken. Dit willen de dames niet laten gebeuren, dus komen ze met een plan. Als ze het gouden idee voor een campagne met de titel ‘de huisvrouw anno nu’ weten te bedenken, zou ze dat weleens bakken met geld kunnen opleveren. Maar hebben de ambitieuze, carrièregerichte zussen nog wel een goed idee wie die huisvrouw is?

Cast

De hoofdrollen in Huisvrouwen Bestaan Niet zijn weggelegd voor Jelka van Houten, Eva van de Wijdeven en Loes Luca. Van Leer heeft een rol als ober, die - hoe kan het ook anders - voor de nodige opschudding zorgt. Daarnaast werd vandaag tevens in RTL Boulevard bekendgemaakt dat ook Waldemar Torenstra een rol in de film heeft. 

Eind 2017

Huisvrouwen Bestaan Niet

is gebaseerd op de theatervoorstelling De Huisvrouwmonologen van Rick Engelkes. De opnamen zijn in volle gang en de film wordt eind dit jaar in de bioscoop verwacht. Een romcom om naar uit te kijken, denken wij. 

Lees verder