Frans en Mariska Bauer getroffen door corona

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frans en Mariska Bauer getroffen door corona

Frans en Mariska Bauer getroffen door corona

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een flinke domper voor Frans en Mariska Bauer: het echtpaar is getroffen door corona. De klachten blijken echter mee te vallen.

In quarantaine

Het management van Frans Bauer laat aan Shownieuws weten dat het koppel al een week in quarantaine verblijft na te zijn besmet het coronavirus. Gelukkig kampen de Bauertjes slechts met milde symptomen. Op Instagram gaf de populaire volkszanger een update vanuit het ziekbed.

Glimlach

Ook wij zijn helaas getroffen door corona”, schrijft Frans Bauer op Instagram. “Het gaat gelukkig goed met ons. We hebben milde klachten.” Daarnaast neemt hij ook nog even de tijd om zijn volgers te bedanken voor alle geluks- en beterschapswensen. De glimlach van Frans en Mariska zal de fans van het echtpaar in ieder geval geruststellen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De Bauers: Bestemming Onbekend

De coronabesmettingen hebben verder geen invloed op het verloop van De Bauers: Bestemming Onbekend. Volgens het management van Frans Bauer zijn de opnames van deze reportageserie al afgerond. Zoals de titel al weggeeft, bezoekt het echtpaar in dit RTL-programma niet alledaagse reisbestemmingen. En daarvoor hoef je niet altijd het vliegtuig te pakken. “Zelfs dicht bij huis zijn er levensstijlen die ons wisten te verbazen”, verklapte de zanger al in de aankondiging.

Lees verder