Frans Bauer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frans Bauer
BN'ers

Frans Bauer vindt inhaker Mick Jagger tijdens concert ‘superleuk’

|
|

Laatste update:

Lachen, gieren, brullen! Mick Jagger zei tijdens een concert van The Rolling Stones deze week in de Johan Cruijff Arena tegen het publiek dat hij blij is ‘dat jullie hier zijn en niet bij Frans Bauer’. Daarmee haakt de Stones-frontman natuurlijk in op de uitspraken van een teleurgestelde fan van het eerste uur: Corry.

Boze Corry

Corry liet in een interview weten dat ze ‘voortaan naar Frans Bauer gaat’. Ze voegde eraan toe dat die ‘altijd gezond is’. Mick Jagger testte vlak voor het concert in Amsterdam op 13 juni namelijk positief op het coronavirus, waardoor de show last-minute niet doorging

‘Superleuk’

Frans vindt het naar eigen zeggen ‘superleuk en een eer dat zo’n wereldster en icoon je noemt in zijn concert’. Dat zegt hij tegen ANP. Ook deelt hij het nieuws op zijn Instagram

Schrik van hun leven

Eerder dit jaar liet Frans weten dat het gelukkig supergoed gaat met zijn vrouw Mariska. Zij werd namelijk getroffen door een herseninfarct, waardoor het gezin de schrik van hun leven kreeg. In het programma Hoge Bomen vertelt hij aan Jeroen van der Boom meer over wat er precies is voorgevallen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder