Frans Bauer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frans Bauer
BN'ers

Frans Bauer eet overal appelmoes bij, 'ook op zijn Chinese eten'

|
|

Laatste update:

Volkszanger Frans Bauer doet een bijzondere onthulling over zijn eetgewoontes. Als Emilie Sleven van Sterren NL aan hem vraagt welke voedselwaren hij en zijn vrouw Maris meenemen in hun koffer op vakantie, geeft Frans toe dat appelmoes niet kan ontbreken. "Waar doe jij appelmoes bij?" vraagt Emilie. "Bij alles", bekent Frans. Zélfs op zijn geliefde Chinese eten...

Nummer 48 met appelmoes

Frans verklaart: "Ik kan niet eten zonder appelmoes". Toch geeft hij zelf ook toe dat zijn eetgewoonte wel wat merkwaardig is. "Ik ben de enige Nederlander waarschijnlijk die ook appelmoes op zijn... Chinese eten gooit",  vertelt Frans. "Echt waar. Ik krijg het anders niet weg." De andere voedingswaren die meegaan in zijn koffer zijn hagelslag en aardbeienjam. Hopelijk gooit hij die producten niet ook over ál zijn avondmaaltijden.

Blije Frans

De altijd positieve Frans Bauer deelde eerder dit jaar het goede nieuws dat het gelukkig 'supergoed gaat' met zijn echtgenote Mariska. Aan het begin van dit jaar werd zij getroffen door een herseninfarct. Ook was hij vereerd dat zijn naam werd genoemd door frontman Mick Jagger bij een concert van The Rolling Stones. Die zei dat hij 'blij is dat jullie hier zijn en niet bij Frans Bauer', als inhaker op de uitspraken van teleurgestelde Stones-fan Corry.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder