Frank Lammers op de rode loper in smoking

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Lammers op de rode loper in smoking

Frank Lammers weigert rol in GTST

|
|

Laatste update:

Frank Lammers is een van de meest gevraagde Nederlandse acteurs van de laatste jaren. Maar een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden zou hij bij voorbaat al afslaan!

Drugsbaron

Momenteel werkt Frank Lammers aan het tweede seizoen van de Netflix-serie Undercover. Daar speelt hij de drugsbaron Ferry Bouwman. Een schot in de roos en de acteur kiest zijn rollen dan ook met zorg. Om die reden zal hij dan ook niet snel te zien zijn in Goede Tijden, Slechte Tijden.Daar is geen tijd voor goede opnames”, zo stelt Lammers in een interview met De Telegraaf. “Dat is alles in één take erop, en als je heel erg geluk hebt mag het nog één keer over.”

Koekoeksklok

Op sterallures kun je de Undercover-acteur echter niet betrappen. Een goed idee is soms al genoeg om Lammers over de streep te trekken. “Ik heb laatst nog een filmpje voor niks gedaan. Een paar jonge jongens wilden een korte film maken over een man die in een koekoeksklok woont. Dat vond ik zo'n geweldig gek en leuk idee, ik heb meteen ja gezegd.” De Gouden Kalf-winnaar heeft dan ook de luxe om zijn rollen zelf te kiezen. “Als je vraagt waarop ik kies, dan is dat op kwaliteit en op de mensen met wie ik samenwerk”, aldus Lammers.

Lees verder