Frank Lammers over Herrie in Huize Gerri

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Lammers over Herrie in Huize Gerri

Frank Lammers verbaasd over Ex On The Beach: ‘Dat mensen ernaar kijken’

|
|

Laatste update:

Frank Lammers vindt het verbazingwekkend dat mensen naar realityshow Ex On The Beach kijken. Toch gebruikte hij het wel als inspiratie voor zijn nieuwe film Herrie in Huize Gerri.

Als je de televisie aanzet, is het alsof er niks anders meer is”, vertelde de acteur aan NU.nl. “Mijn dochter kijkt Ex On The Beach en ik heb me er echt over zitten te verbazen hoe onaardig die mensen allemaal tegen elkaar doen.” Ook dit seizoen was het weer raak: EOTB-ster Lesley liep verwondingen op na een voedselgevecht met andere deelnemer Shani.

‘EOTB is verbazingwekkend’

Frank liet ook weten dat het allemaal heel duidelijk op effect is ingezet. “Ik vind het verbazingwekkend dat mensen ernaar kijken en dat mensen mee willen doen. Dat hebben we op een subtiele manier in de film verwerkt.Een film die Frank binnen zeven dagen had gefilmd!

Win het weekend van je dromen!

Verleider Rico Verhoeven

Nadat wiskundedocent Gerri in het eerste deel viral ging in z’n onderbroek na een online les, krijgt hij nu zijn eigen realityshow. De producenten zetten een verleider, gespeeld door Rico Verhoeven, tussen Gerri en zijn vrouw om ‘temptation’ toe te voegen. Het lijkt erop dat Temptation Island, waarvan de opnames weer zijn begonnen, ook een inspiratiebron was. “We hebben het natuurlijk allemaal nog wel wat dikker aangezet.”

Herrie in Huize Gerrie is nu te zien op Pathé Thuis.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder