Frank Lammers uit Groeten van Gerri

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Lammers uit Groeten van Gerri

‘Coronafilm’ Groeten van Gerri met Frank Lammers krijgt vervolg

|
|

Laatste update:

Frank Lammers gaat van Ferry naar Gerri naar Ferry en weer terug. Naast de gloednieuwe prequel over de Undercover-drugsbaron krijgt ook zijn coronaproof-film Groeten van Gerri een vervolg.

Dat maakte Millstreet Films bekend. Het tweede deel gaat Herrie in Huize Gerrie heten en krijgt er ook een nieuw castlid bij. Niemand minder dan kickbokser Rico Verhoeven, die ook een rolletje had in de Netflix-hit Undercover én tienerfilm Misfit 3, gaat Frank Lammers vergezellen.

Reality over Gerri

Gerri en zijn hoogzwangere vrouw Anneke (Sanne Langelaar) besluiten mee te werken aan een realityshow over hun leven om wat geld te verdienen voor hun droomhuis. Een probleempje: de twee leveren totaal geen spectaculaire televisie op en daarom mengt regisseur Reggi (Rico Verhoeven) zich in de situatie. Die invloed legt een bom op hun relatie.

Groeten van Gerri

Heb je geen idee waar we het al die tijd over hadden? Groeten van Gerri kwam in juni 2020 uit nadat alles coronaproof was gefilmd. Het volgt de ietwat zielige en eenzame scheikundeleraar Gerri die viraal gaat in zijn onderbroek. Hij had namelijk geen broek aan tijdens de online les en de beelden gaan vliegensvlug heel Nederland door.

De releasedatum van Herrie in Huize Gerri is nog niet bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder