Frank Lammers en Tom Waes over heftige Undercover-scène

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Lammers en Tom Waes over heftige Undercover-scène

Frank Lammers en Tom Waes over heftige Undercover-scène

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Tom Waes en Frank Lammers vertelden bij Humberto over de ergste draaidag van het derde seizoen van Undercover: “Het was verschrikkelijk!

De ergste draaidag van Undercover

Hoera, Tom Waes en Frank Lammers zijn terug als Ferry en Bob in het derde seizoen van Undercover. Vanavond in Humberto vertelden ze over de ergste draaidag van hun samenwerking. “Het was verschrikkelijk”, stelt Frank. Tom legt uit dat het om een scène ging die in de vrieskou opgenomen werd, waarbij het stel halfnaakt en gehandboeid in een busje werd gelegd.

'De kat zijn k**'

Er komt dus rook uit je mond”, zo vertelt Tom over de opnames in de kou. Om die ademwolkjes te stoppen, krijgen acteurs ijsblokjes in hun mond die ze er vervolgens vlak voor de opnames uithalen. “Dan komt er even geen wasem uit je mond.” Frank vult aan door te vertellen dat de handboeien tijdens het rijden steeds strakker gingen zitten. Het opnemen van de scène duurde de hele nacht…

Heftig, maar het eindresultaat mag er vast zijn? Toch? Toch...? “Wacht effe”, begint een ‘gesloopte’ Tom. Een week of drie na die helse opnames kwam de regisseur met slecht nieuws: “Het moet opnieuw.” Frank baalt nog steeds: “We hebben het allemaal voor de kat zijn k** gedaan.

De eerste aflevering van Undercover seizoen drie is vanaf vanavond te zien op Netflix. Je eerst even voorbereiden, doe je met dit overzicht. Benieuwd wat wij van het derde seizoen vinden? Hier check je onze recensie.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder