Rogier Smit en Frank Jansen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rogier Smit en Frank Jansen

Frank en Rogier halen uit naar Bridget Maasland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het illustere oud-SBS6-duo Frank Jansen en Rogier Smit is niet vies van een valse sneer hier en daar. Zo kregen de interieurexperts het eerder al aan de stok met Martien Meiland. Nu krijgt Bridget Maasland een trap na.

Frank en Rogier, die later dit jaar hun eerste RTL 4-programma presenteren, halen in weekblad Weekend uit naar één van de meest besproken mediapersoonlijkheden van de afgelopen tijd: Bridget Maasland. En uiteraard blijft de relatie met André Hazes niet onbesproken...

Beroemde mannen

"Zij heeft meteen de furore van die jongen gepakt", vindt Frank, die precies denkt te weten waarom Bridget voor André viel. "Ik denk dat zij zijn populariteit wel leuk vond, volgens mij solliciteert zij naar iemand die bekend is." Inmiddels zit André weer in een relatie met Monique Westenberg, maar dat wist je waarschijnlijk al!

Bekendheid

Bridget zei eerder nog dat ze de relatie achteraf gezien - na alle overweldigende druk van 'buitenaf' - misschien liever had overgeslagen. Dat de breuk mede komt door alle benauwende media-aandacht, vinden Rogier en Frank een beetje overdreven, zo lijkt het. Volgens Frank, die laatst samen met Rogier op Rachel Hazes' vijftigste verjaardagsfeest was, komt het juist doordat André zou hebben 'gezien' dat Bridget alleen voor 'm viel vanwege zijn bekendheid. "Ik denk dat dat ook heeft meegespeeld bij de breuk, André heeft het snel in de gaten als iemand zo in elkaar zit. Als de pers geen weet van hen had gehad, dan hadden Bridget en André misschien twee dagen lol gehad."

Rogier loopt trouwens ook over van de wijsheden en diepgravende analyses...

Lees verder