Fran Drescher ziet reboot The Nanny wel zitten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fran Drescher ziet reboot The Nanny wel zitten

Fran Drescher ziet reboot The Nanny wel zitten

|
|

Laatste update:

Met nieuwe seizoenen van Will and Grace, Roseanne en Gilmore Girls lijkt de tijd rijp voor een vervolg op The Nanny. Hoofdrolspeelster Fran Drescher geeft aan dat ze direct zou tekenen!

Topje van de ijsberg

Momenteel zijn de klassieke televisieseries die een nieuw seizoen krijgen of hebben gekregen niet meer op één hand te tellen: Will and Grace, Dynasty, Roseanne, Knight Rider, Magnum P.I. en Gilmore Girls zijn slechts het topje van de ijsberg. Een voor de hand liggende kandidaat voor zo’n reboot is The Nanny. Fran Drescher, die zes seizoenen de titelrol speelde, is wel te porren voor een nieuw seizoen!

Eeuwig jong

In een interview onthulde de eeuwig jonge actrice: “Als iemand een nieuw seizoen van The Nanny wil maken, sta ik daar zeker voor open. Zo niet, ook geen probleem. Dan steek ik mijn tijd en energie liever in andere projecten.” Deze open sollicitatie kan het startschot zijn van een reboot voor The Nanny. De klassieke sitcom hield van 1993 tot 1999 talloze kijkers aan de buis gekluisterd en met de recycledrift van Hollywood is een nieuw seizoen verre van ondenkbaar. Helaas liggen er nog geen concrete plannen voor een reboot, dus tot die tijd… duimen maar!

Lees verder