Fox: zesde seizoen Prison Break in de maak

Veronica Superguide logo
Fox: zesde seizoen Prison Break in de maak

Fox: zesde seizoen Prison Break in de maak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er zat bijna tien jaar tussen de laatste twee seizoenen van Prison Break. Maar Fox onthult vandaag dat de fans niet zo lang hoeven te wachten op het volgende seizoen van deze actiekraker!

Jemen

Vorig jaar keerde na een lange afwezigheid de hitserie Prison Break terug op de buis. Hierin zat Michael (Wentworth Miller) gevangen in een gevangenis in Jemen. Zijn broer Lincoln (Dominic Purcell) bedacht een gevaarlijk plan om hem te bevrijden. Niet verwonderlijk was de terugkeer van de hitserie succesvol genoeg om een vervolg te maken. Vorige maand onthulde Purcell al op Instagram dat er wordt gewerkt aan een zesde seizoen.

Taarten

Dat was op z’n minst hoopgevend, maar een officiële aankondiging bleef van televisiezender Fox uit. Maar daar is vandaag verandering in gekomen! Michael Thorn, de baas van de tv-zender, vertelde in een interview: “We zijn bezig om een vervolg op Prison Break te maken. Het is nog in een hele vroege fase, maar we zijn er heel blij mee.” Showrunner Vaun Wilmott verklaarde mei vorig jaar al dat hij een terugkeer naar Prison Break wel ziet zitten: “Als het verhaal goed is, dan doet iedereen weer mee.” Dat wordt de komende maanden weer taarten met vijlen bakken!

Lees verder