FOX trekt na 3 seizoenen de stekker uit Lethal Weapon

Veronica Superguide logo
FOX trekt na 3 seizoenen de stekker uit Lethal Weapon

FOX trekt na 3 seizoenen de stekker uit Lethal Weapon

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het is over en uit voor agenten Murtaugh en Cole. Lethal Weapon krijgt namelijk géén vierde seizoen. 

Dat maakt zender FOX bekend. Gisteren gaven ze ook al een andere serie de doodssteek, namelijk vampierenserie The Passage

I'm too old for this shit!

De serie, uiteraard gebaseerd op de bekende actiefilmfranchise, liet ons drie seizoenen genieten van Damon Wayans als rechercheur Roger Murtaugh. Aanvankelijk speelde ook de andere helft van dit buddy-cop-duo mee, namelijk Clayne Crawford als de opvliegerige agent Martin Riggs. 

Chaos op de set

Na twee seizoenen gooide FOX Crawford de deur uit. Wat bleek? Crawford hield er op de set minstens zulke agressieve en opvliegerige praktijken op na als in de serie. 'Riggs' terroriseerde vooral vrouwen en de crew omschreef hem dan ook als een 'emotional terrorist'. 

Stifler to the rescue!

Stifler-acteur Seann William Scott kreeg de taak om het grote gat in de serie op te vullen en verving Crawford. Zijn rechercheur, de ervaren Wesley Cole, blies verfrissend (en noodgedwongen) nieuw leven in de politieserie. Dit mocht dus niet baten, zoals je inmiddels weet. De reden? Wayans gaf eerder al aan dat hij toch niet zou terugkomen voor een vierde seizoen en daar komt nog bij dat de toch al niet zo indrukwekkende kijkcijfers alleen maar terugliepen. 

Lees verder