Max Verstappen-fans opgelet! Formula 1: Drive to Survive krijgt vervolg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Max Verstappen-fans opgelet! Formula 1: Drive to Survive krijgt vervolg

Max Verstappen-fans opgelet! Formula 1: Drive to Survive krijgt vervolg

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Heb jij ook geen kaartje voor de GP van Zandvoort kunnen scoren? Hopelijk kunnen we je dan in ieder geval een beetje opvrolijken met het geweldige bericht dat Netflix volgend jaar met een tweede seizoen van de serie Formula 1: Drive to Survive komt! Hierin wordt het Formule 1-seizoen 2019 besproken aan de hand van interviews met coureurs, teambazen en andere betrokkenen.

Formula 1: Drive to Survive over F1-seizoen 2019

In het vervolg van de Netflix-documentaire Formula 1: Drive to Survive draait het natuurlijk wederom om het wel en wee van de Formule 1-coureurs en hun teams. Deze worden tijdens alle F1-races van het seizoen 2019 gevolgd; van Australië tot Abu Dhabi. Extra leuk is dat dit jaar alle teams hun medewerking hebben verleend! Je krijgt dus ook een kijkje achter de schermen bij Ferrari en Mercedes.

Formula 1: Drive to Survive seizoen 2 belooft spanning

Seizoen 2 van Formula 1: Drive to Survive zal uit negen afleveringen bestaan. Hetgeen de serie zo uniek maakt, is dat de coureurs en teambazen niet alleen op het circuit, maar ook daarbuiten gevolgd worden. Als we mogen afgaan op het spectaculaire eerste seizoen van de Netflix-serie dan zit het ook in 2019 wel goed met de spanning en sensatie! Vorig jaar konden we bijvoorbeeld smullen van de ruzie tussen Red Bull-teambaas Christian Horner en Renault-opperhoofd Cyril Abiteboul. Uiteraard is er ook dit jaar weer aandacht voor onze eigen superheld Max Verstappen.

Lees verder