Olcay Gulsen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Olcay Gulsen

For One Night Only: óók Olcay Gulsen gaat bloot

|
|

Laatste update:

Olcay Gulsen is óók naakt te zien in For One Night Only. In de speciale thema-uitzending strippen bekende Nederlanders om aandacht te vragen voor vroege opsporing van kanker.

In Shownieuws vertelde Gulsen meer over haar keuze om mee te doen. Haar partner Ruud de Wild was lange tijd uit de running omdat er darmkanker bij hem werd geconstateerd. “Het jaar heeft natuurlijk heel erg in het teken gestaan van kanker, voor mij. Ik voelde me wel verplicht om mee te doen. Ik dacht: als we mensen kunnen bereiken, waardoor ze eerder zelfonderzoek gaan doen en daarmee kunnen voorkomen dat ze overlijden aan kanker.”

For One Night Only

Normaal gesproken staan mensen niet te springen om in hun blote pierewiet op televisie te komen. Het is niet zo Olcay dát nou heel leuk vindt, maar het dansen vindt ze eigenlijk erger. “Uit de kleren vind ik niet zo eng, maar dat dánsen! Ik ben echt een stijve hark: het gaat echt niet zo makkelijk en soepel.”

Met Voice Control van Ziggo wordt streamen nóg leuker

Naast Olcay Gulsen deed Simon Keizer natuurlijk al mee, samen met o.a. Tjitske Reidinga, Johnny Kraaijkamp, Roué Verveer en Giel Beelen. De speciale thema-uitzending is op 11 november te zien op Net5, vanaf 20:30 uur.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Na de maritieme avonturen van de eerste lichting strippers, staat de tweede uitvoering van For One Night Only in het teken van de luchtvaart.

Lees verder