Man en vrouw bestellen eten bij foodtruck op Central Park Festival

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Man en vrouw bestellen eten bij foodtruck op Central Park Festival

Foodies opgelet! Dit eten wil je niet missen op Central Park

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Bij Central Park geniet je niet alleen van een knaller van een line-up, maar ook van bourgondische lekkernijen. Vegan, vegetarisch, een stukje vlees of glutenvrij. Er is werkelijk voor ieder wat wils!

Goed eten op festivals wordt steeds belangrijker. Om deze reden heeft Central Park een nieuwe picknickweide gecreëerd, speciaal voor iedereen die van lekker eten houdt. Dankzij de nieuwe festivallocatie, is er genoeg ruimte om samen met je vrienden ongegeneerd uit te buiken in het gras.

Tientallen foodtrucks staan op 25 mei voor je klaar om jou te laten proeven van smaakexplosies uit alle windstreken! Verwacht zowel vis als vlees, wereldse gerechten en een divers aanbod aan maaltijden voor mensen met een glutenallergie. Één ding is zeker: dit wordt genietøn.

Vega(n) foodtrucks

Voor veganisten en vegetariërs kan de keuze nogal beperkt zijn op festivals maar daar heeft Central Park een stokje voor gestoken. Tante Tofu is namelijk een van de foodtrucks die aanwezig is om traditionele snacks in een plantaardig jasje te steken. Op Central Park serveren ze hun welbekende fiesta burger, pulled plant en vegan bitterballen.

Ook Roll or Bowl is van de partij. Met hun succesvolle mobiele keukentje bewijzen ze dat fast food niet altijd junkfood is en dat healthy ook gaande kan zijn. Op Central Park voorzien ze bezoekers van een voedzame bowl of tortilla die zowel vegetarisch, vegan of glutenvrij kunnen worden bereid.

Roll or Bowl gerecht en bier

Glutenvrij

Aan glutenallergie is ook gedacht! De Opstandige aardappel serveert authentieke, glutenvrije friet met een knapperige bite. Doordat de friet in de schil is gebakken, smaken ze voller en zoeter dan normale patat. Bovendien bevat de schil de meeste voedingsstoffen dus je krijgt ook nog eens extra vitamines binnen. Vertel dat maar aan je huisarts bij de volgende check-up!

Verder is de Fish Foodtruck aanwezig voor een vers zeebanket. Vis Meistro ‘Patrick’ bereidt dit jaar een visborrelplank voor, inclusief gegrilde gamba's. En jawel, het is helemaal gluten-free dus ook je vervelende vrienden kunnen mee.

Fish Food truck op Central Park Festival

Stukkie vlees

Uiteraard moeten ook de ekte carnivoren aan hun trekken kunnen komen. Daar zorgt de Rotterdamse slagersfamilie Schell wel voor. Met hun veelzijdige foodstand combineren ze kwalitatief vlees met de juiste producten voor een ouderwets degelijke smaakexplosie. Slow Smokey Pork, hotdogs met spek, Philly Cheese Steaks, Spareribs, broodjes bal en beenham zijn allen te verkrijgen tijdens Central Park.

Rotterdamse slagerfamilie Schell met foodtruck taste Of Meat

Nog ruimte voor een toetje?

Vast wel! De mens heeft tenslotte niet voor niets een extra toetjesmaag. Da's gewoon biologie, weetje. Neem dus vooral even een kijkje bij de WentelTeefjes. In hun herkenbare, rode caravan bakken deze dames verse wentelteefjes volgens oma's recept, met een spannend randje toegevoegd. Ook de Spaanse churros van Visker, Van Griensven's vegan poffertjes en de (desert)wijnen van de wijnfontein kan je naar binnen werken. Het enige dat Central Park niet heeft zijn Rennies, dus neem die mee vanuit huis.

Dames van WentelTeefjes in rode caravan op festival

Nog genoeg heerlijks te ontdekken op Central Park dus! Nog geen kaartje in the pocket? De laatste tickets koop je hieronder, inclusief een Bol.com cadeaukaart t.w.v. 7,50 euro.

Superguide werkt samen met diverse festivals voor de kaartverkoop. Wij garanderen de officiële prijs + een Bol.com cadeaukaart bij ontvangst van je bestelling. De cadeaukaart wordt binnen 7 dagen per mail naar je verzonden.

Lees verder