Hand in hand

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hand in hand

De do’s en don’ts van het festivalflirten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vogels zingen, de zon schijnt en iedereen lijkt tien keer zo wulps dan een paar maanden geleden. Dat kan maar één ding betekenen: het is weer lente. Een ander voordeel van de lente is dat er weer een hoop festivals op de agenda staan. Lente betekent dus eindelijk weer dansen in de zon en tja, hoe zeggen we dit subtiel... ehhh, NEUKEN!

Bij zo’n weide vol met wulpse, bronstige, loopse, krolse, hitsige of gewoon ronduit geile festivaltypetjes hangt de liefde altijd in de lucht. Toch betekent het niet per definitie dat alle mannen/vrouwen aan je voeten zullen liggen. Daar zal je toch echt nog even je best voor moeten doen. Maar niet getreurd, wij helpen je graag een handje. Met dit lijstje do’s en don’ts van het festivalflirten heb je gegarandeerd succes.

Festival love

DO: Vermaak jezelf

Je bent op een festival, niet in een Noord-Koreaanse staatsgevangenis. Bovendien ben je lelijk als je huilt. De eerste stap naar succesvol festivalflirten, begint bij ’t naar je zin hebben op het festival. Iemand die lekker aan het dansen is en lacht, is ten slotte al een stuk aantrekkelijker dan iemand die uit verdriet zichzelf opsluit in een dixi.

Festival party

DON’T: Ongewenst seksueel gedrag

Dat is echt niet oké. Spreek een ander er ook op aan als je ziet dat iemand wordt lastiggevallen. Weet waar de grens ligt en ga altijd met respect met elkaar om. Bovendien, iemand die als een baviaan naar billen aan het grijpen is op festivals, eindigt altijd in z’n eentje in bed. Of op ’t politiebureau.

Voor meer info check je: https://benjeoke.nl/

Festival Benjeoke campagne

DO: Blikkenvangen

Kijk goed rond, scan zo’n massa festivalparels en wees niet bang voor een potje eye fucking. Oogcontact is het begin van elke flirt, elke relatie, elk huwelijk. Eye fucking was jaren geleden het begin van jouw bestaan. Think about it...

Festival flirting

DON’T: Helemaal naar de klote

Niemand is nog charmant na het drinken van 18 bier of het slikken van 4 pillen. Less is more. Een paar drankjes kunnen ervoor zorgen dat je zelfvertrouwen een boost krijgt, maar een paar drankjes te veel boosten vooral je vermogen om dixi’s vol te kotsen.

Festival dronken

DO: Wees niet bang

Mensen bijten niet en iedereen is wel in voor een praatje. Zolang je een gesprek niet begint met een opmerking over je ex, bukake, Rapper Sjors of Minecraft, volgt er vast een leuk gesprek. Oké Rapper Sjors kan misschien nog wel, mits verweven in een verwarrend originele openingszin. Yeah let's go!

DON’T: De marathon

Pak af en toe je rust. Niemand zit te wachten op een zwetende stuiterbal met een hartslag van 300bpm. Bovendien is een chillmoment juist de uitgelezen kans om iemand beter te leren kennen. Even relaxt op een zitzak in de zon. Dialogen linksvoor bij de mainstage die bestaan uit: “WAT STUDEER JE?” “WAT?” “WAT STUDEER JE?” “IK MASTURBEER WEL JA, RARE VRAAG!” worden ook vrij snel vermoeiend.

Zweten

DO: Ga op avontuur

Een festival is een soort 'grotemensenspeeltuin'. Disneyland voor volwassenen! Maak daar dan ook gebruik van: ren rond, spring op een schommel, doe mee aan een workshop, doe iets! Eigenlijk kun je 10x daten op 1 dag. Een festival is in feite een grote speeddate. Kijk wel uit dat je niet per ongeluk met een tattoo van je nieuwe lover thuiskomt.

The Hobbit

DON’T: Seks in een Dixi

Moeten we deze echt uitleggen?

Festival vies

Zo, nu ben je in ieder geval voorbereid om die festivalkoning(in) aan de haak te slaan. Dus scoor snel een ticket voor een festival, trek je beste pakkie aan en ga ervoor!

Festivalflirten kan bijvoorbeeld nog op Festival Strand, Gelderpop, Guilty Pleasure FestivalDutch Valley en Dance Valley. Superguide heeft kaartjes voor je in de aanbieding, tijdelijk met gratis Bol.com cadeaukaart.

Lees verder