Flinke twijfels in B&B Vol Liefde: ‘Vonkje mist nog’

Door Isabel Ockers
Natasja, B&B Vol Liefde

Vanavond in de een na laatste aflevering van B&B Vol Liefde bleek dat Natasja nog altijd twijfels heeft over Menno. “Nog geen enorme explosie van vlinders.”

‘Het is dubbel’

“Ik moet niet alleen kijken wat er handig is hier, maar ik ook wat voel ik. En het is niet zo dat er echt al een vlammetje is ontwaakt op romantisch vlak. Maar als ik eraan denken dat hij weggaat, word ik ook niet blij. Het is een beetje dubbel.”

 

‘Ik wil niet dat je gaat’

Natasja speelt open kaart met Menno. “Ik heb geen een keer een irritatiemoment met jou gehad. Dat is voor mij al best uniek. Ik wil ook niet dat je weggaat, maar je weet ook wel dat ik nu nog even dat enorme vonkje mis.”

Hoop voor de toekomst

Ze zegt dat ze zou willen dat het wel zo was en hoopt dat het vlammetje nog komt. “Dat weet je. Jij bent echt de beste vent die er bestaat.”

Afscheid Astrid en Harmjan

Astrid en Harmjan namen in deze aflevering afscheid van elkaar. De B&B-eigenaresse vindt het fijn om even wat tijd voor zichzelf te hebben na deze drukke weken. Toch laat ze de deur zeker op een kiertje voor Harmjan. “Ik weet niet wat de toekomst brengt.” Harmjan is daarentegen zekerder van zijn zaak en hoopt op een toekomst samen. “Als ik echt puur naar mezelf kijk en gewoon in mijn hart kijk en nuchter naar mijn gevoel probeer te kijken, dan is mijn hart op dit moment bezet.” 

 

Ben je benieuwd naar de andere kandidaten? We vertellen je graag hoe het afloopt met de deelnemers! Check daarnaast ook vooral onze overzichtspagina met al het laatste nieuws over het datingprogramma. Zo lees je hier hoe Teds andere man, Ben, terugblikt op zijn avontuur.

 

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je bij Videoland. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.