Paul de Leeuw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paul de Leeuw
TV

Flinke domper voor Paul de Leeuw

|
|

Laatste update:

Ondanks dat Paul de Leeuw eerder deze maand al enthousiast op zoek was naar kandidaten voor een nieuw seizoen, liet BNNVARA vandaag weten dat Ranking The Stars definitief niet terugkeert naar de omroep, ‘ook niet met een andere presentator’. 

Uitvoerig onderzocht

In een bondige verklaring schrijft BNNVARA dat ze de afgelopen maanden uitvoerig hebben onderzocht 'of een nieuwe serie Ranking the Stars kon worden gemaakt, maar dan in een andere opzet, die aansluit bij de thema’s die BNNVARA belangrijk vindt.' Hier zijn ze uiteindelijk inhoudelijk niet uitgekomen.  

Televisiekindje

Een flinke domper voor Paul, voor wie Ranking the Stars na vijftien jaar moet voelen als zijn televisiekindje. Zowel Bridget Maasland als Arno Kantelberg lieten aan RTL Boulevard weten dat ze gepolst waren voor het nieuwe seizoen. Helaas gaat dit dus voorlopig niet door. 

Het is wel over, maar nog niet voorbij

Is dit dan het einde van Ranking The Stars? Waarschijnlijk wel, maar helemaal zeker weten we het niet. In de verklaring van BNNVARA staat namelijk ook dat het Paul en zijn productiemaatschappij ‘vrij staat om het programma voor een andere omroep te gaan maken.’ Bij de commerciëlen lijkt de kans klein: RTL maakte recent bekend geen interesse te hebben en ook Talpa liet aan BuzzE weten dat een overname niet aan de orde is. 

Lees verder