First Dates-kijkers verrast door onverwachte twist!

Soms hebben we in First Dates te maken met liefde op het eerste gezicht, en soms ook… niet. First Dates-fans zagen een date die al mislukt was voor hij eigenlijk begon! Toch eindigde de date van Darla en Emile verrassend.

Darla in First Dates
© BNNVARA

Darla werd geboren in de Verenigde Staten maar woont al veertien jaar in Nederland. Ze roemde het uiterlijk van Nederlandse mannen, die eigenlijk wel “haar type” zijn. Dat beloofde veel goeds voor Emile, die werkt als verzorgende. Toch werd bij binnenkomst al duidelijk dat Darla tóch op een ander type valt: haar gezicht betrok al meteen toen de arme man binnenkwam!

Emile strikes back!

Emile toonde zich erg geïnteresseerd in Darla, en zij praatte vooral over zichzelf. Gaandeweg het etentje werd de sfeer een stuk beter en zaten Emile en Darla lachend aan tafel. Darla’s lege ogen begonnen langzamerhand te stralen en tot ieders verrassing wilde ze tóch nog wel eens op date met Emile. Misschien waren het aan het begin van de date gewoon de zenuwen?

Darla en Amile in First Dates
© BNNVARA

Die tweede date kwam er, maar door ‘omstandigheden’ is er nog geen derde afspraak gemaakt. Hopelijk weten de twee binnenkort tóch weer een gaatje in de agenda te vinden.

Je ziet First Dates elke werkdag op NPO 3, vanaf 20.30 uur.