5 Guys a Week

Veronica Superguide logo
5 Guys a Week

First Dates concurrent 5 Guys a Week komt naar RTL 4

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Van de makers van First Dates komt 5 Guys a Week nu ook overvliegen uit Engeland. RTL 4 gaat er met de buit vandoor en producent Blue Circle is al begonnen met het casten van de vrijgezelle mannen. Wanneer RTL’s nieuwste datingshow op tv verschijnt houden ze nog even geheim maar wij kunnen nu al niet wachten!

5 Guys a Week is niet een datingshow in een hamburgertent… helaas. In plaats daarvan moet een vrouw een week lang samenwonen met 5 vrijgezelle mannen. Dit werd gezegd in RTL Boulevard:

“Elke week wordt één vrijgezelle vrouw gevolgd die korte tijd samenwoont met vijf vrijgezelle mannen tegelijkertijd. Ze trekken samen een week op en leren elkaar zo in rap tempo beter kennen”

Mannen elimineren

Nou ja, ze hoeft niet de hele week met 5 mannen de badkamer te delen. De deelneemsters moeten namelijk iedere dag 1 man elimineren! Zo blijft aan het eind van de week de ware over en kan de echte romantiek beginnen.

“Daar doen ze alles samen, zoals koken, slapen, uitgaan, opruimen en het ontmoeten van vrienden en familie van de vrijgezelle vrouw.”

Nieuwe datinghit voor RTL 4?

Dat kan natuurlijk alleen maar fout gaan! RTL 4 maakt later bekend wanneer 5 Guys a Week start. De zender kan wel weer een datinghit gebruiken na kijkcijferkiller Love Island en het slaapverwekkende laatste seizoen van Temptation Island. Ondertussen doet BNNVARA goede zaken met First Dates.

Lees verder