Final Fantasy live-action tv-serie in de maak!

Veronica Superguide logo
Final Fantasy live-action tv-serie in de maak!

Final Fantasy live-action tv-serie in de maak!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans van Final Fantasy kunnen niet wachten: er komt een Final Fantasy televisieserie. Hivemind, nu druk met Netflix’ project The Witcher, gaat straks aan de slag met het co-produceren van Final Fantasy, de tv-serie (of hoe het dan ook gaat heten), samen met Sony Pictures Television en Square Enix. Dat belooft een flink project te worden, en voor iedereen die van fantasy houdt is het een serie om naar uit te kijken. 

Wat weten we? 

Niet heel veel. De focus van de serie is het originele verhaal van Final Fantasy, dat zich afspeelt in Eorea. Dit is in de online games geïntroduceerd in Final Fantasy XIV. Karakters uit de gehele Final Fantasy-geschiedenis komen langs. Cid komt ongetwijfeld voorbij.

Iets met magie en technologie

Over de plot wordt nog weinig gezegd. Het enige dat hier over is gezegd is dat:  it will explore ‘the struggle between magic and technology in a quest to bring peace to a land in conflict.’ Eh, oke. We gaan het zien. Met 144 miljoen games over de toonbank zijn er zat geïnteresseerden in het Final Fantasy-verhaal.

Ratrace

De serie is er één in een lange reeks projecten om de kijkers te winnen. Tussen de opkomende en bestaande streamservices is een ware wedloop ontstaan. Alles met een zekere mate van ‘sure hit’ wordt aangepakt. Magic: The Gathering staat ook in de startblokken.

Lees verder