Borderlands

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Borderlands

Hollywood werkt aan gameverfilming Borderlands

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het lijkt erop dat Hollywood de gameverfilmingen weer omarmd heeft: vorig jaar werden we al aangenaam verrast door Pokémon Detective Pikachu en momenteel verovert het snelheidsduiveltje Sonic de bioscopen. Daarnaast kunnen we nog uitkijken naar een actiefilm gebaseerd op de avonturenreeks Uncharted en een nieuwe Mortal Kombat-film. Aan dat rijtje kan nu ook Borderlands worden toegevoegd, gebaseerd op de gelijknamige shooter-reeks van 2K Games!

Horrorhits

Borderlands speelt zich af op een verre planeet waar ruimtekolonisten strijden om de macht. De film zal geregisseerd worden door Eli Roth. Deze markante filmmaker tekende eerder voor horrorhits als Cabin Fever en Hostel. “Ik heb enorm veel zin om de wereld van Borderlands te duiken. En ik kan me geen beter script, productieteam en studio wensen dan waarover we nu beschikken”, vertelt Roth in een interview met The Hollywood Reporter.

Het is nog niet bekend wanneer Borderlands in de bios zal verschijnen, maar het klinkt nu al als een serieuze kanshebber in ons overzicht van de mafste gameverfilmingen aller tijden!

Lees verder