Filemon Wesselink over ooglidcorrectie: ‘Strijd tegen ouderdom’

HLF8-kijkers vroegen zich af wat er met de ogen van Filemon Wesselink aan de hand is. Hij biecht op dat hij een ooglidcorrectie heeft gehad: “Die flappen gingen steeds meer hangen.”

filemon wesselink hlf8 ooglidcorrectie

HLF8-kijkers maken zich grote zorgen over Filemon Wesselink. Nadat hij de vorige keer te gast was – en Filemon zit vrij vaak aan de talkshowtafel – vroegen kijkers zich af wat er met de ogen van de presentator is gebeurd. Heeft hij misschien een klap gehad van Rutger Castricum, die vanavond trouwens óók weer gezellig aanschoof bij HLF8?

'Moet je kijken hoe je erbij zit'

Het commentaar van de HLF8-kijkers is opnieuw pittig. Rutger heeft echter geen medelijden met Filemon: “Je maakt het er ook wel echt zelf naar. (…) Moet je kijken hoe je erbij zit.” Filemon besluit open kaart te spelen: hij heeft een ooglidcorrectie gehad. “Ik kon de strijd tegen de ouderdom ook niet winnen, dus die flappen gingen steeds meer hangen”, legt hij uit. “Een familiekwaaltje.

'Gaat er echt wel mooi uitzien'

Dat Filemon voor een ooglidcorrectie koos, heeft echter vooral te maken met zijn gezondheid. Hij had hoofdpijn en voelde zich moe, “omdat je de hele tijd je wenkbrauwen omhoog gaat trekken.” Aangezien de kans bestond dat zijn oogleden weer zouden gaan zakken, zijn ook Filemons wenkbrauwen aan zijn hoofd ‘vastgenaaid’. Op dit moment is zijn gezicht nog een klein beetje gezwollen, maar “het gaat er echt wel mooi uitzien”, zo verzekert hij de kijkers.

HLF8 zie je elke werkdag om 19.30 uur op SBS6.