Filemon vecht tegen collega Ajouad in ring kickboksgala

Veronica Superguide logo
Filemon vecht tegen collega Ajouad in ring kickboksgala

Filemon vecht tegen collega Ajouad in ring kickboksgala

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De twee presentatoren Filemon Wesselink en Ajouad El Miloudi gaan in de finale van het kickboksprogramma Filemon Slaat Door met elkaar in gevecht. Dat doen ze in de ring van één van de grootste kickboksgala’s van Nederland.

LEERMEESTERS

Filemon wordt klaargestoomd door drievoudig wereldkampioen Remy “The Flying Gentleman" Bonjasky en tegenstander Ajouad wordt getraind door Ramzi “Le Professeur” Tamaditi (wereldkampioen tot 69 kilo). De trainingen zijn al in volle gang. 

AAN ELKAAR GEWAAGD

Ajouad laat weten in Filemon een geduchte tegenstander te zien: “Ik onderschat Filemon absoluut niet. Hij is een fanatieke sporter die mentaal enorm sterk is. Als hij ergens voor gaat, gaat hij meer dan vol. Maar hij gaat het moeilijk krijgen. Ik ga straks niet voor de lol naar de ring; ik ga om te winnen, om te overwinnen! Ik ga voor KO in de eerste ronde.”

NIEUWE DOELEN

Vorig jaar beulde Filemon zich af voor een gespierd lijf, nu duikt hij in de wereld van het kickboksen om het in de laatste aflevering dus op te nemen tegen Ajouad. Het gevecht is op zondag 4 juni te zien bij Filemon Slaat Door bij BNN op NPO3. Gister zaten Filemon en Ajouad bij Pauw, klik hier voor het fragment.

Lees verder