Fifty Shades Darker favoriet bij de Razzies

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fifty Shades Darker favoriet bij de Razzies

Fifty Shades Darker favoriet bij de Razzies

|
|

Laatste update:

Fifty Shades Darker is een van de grote favorieten bij de Golden Raspberry Awards. De erotische thriller werd maar liefst acht keer genomineerd, waaronder voor slechtste film!

Hoofdpijn

Vandaag werd bekend welke films en filmmakers genomineerd zijn voor een Golden Raspberry, een satirische tegenhanger van de Oscars. Fifty Shades Darker maakt kans op niet minder dan acht ‘Razzies’, waaronder voor slechtste film, slechtste acteur (Jamie Dornan) en slechtste actrice (Dakota Johnson). Het erotische werkje moet alleen Transformers: The Last Knight voor zich dulden. Deze hoofdpijnverwekkende actiefilm werd maar liefst negen keer genomineerd, waaronder voor slechtste film, slechtste regie en slechtste acteur (Mark Wahlberg).

Verliezers

Naast Fifty Shades Darker en Transformers: The Last Knight zijn ook Baywatch, The Emoji Movie en The Mummy dit jaar genomineerd voor slechtste film. Dornan, Fanning en Wahlberg krijgen ‘concurrentie’ van onder anderen Jennifer Lawrence (Mother!), Tom Cruise (The Mummy) en Johnny Depp (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales). De vele nominaties voor Fifty Shades Darker komen niet echt als een verrassing: op Rotten Tomatoes scoort de film een armoedige '10%' en ook Veronica Magazine bestrafte dit vervolg met slechts één ster voor de moeite. Op 3 maart zullen we weten wie de verliezers zijn. Dan worden de Razzies voor de 38e keer uitgereikt in Los Angeles!

Lees verder