Fifty Shades Darker breekt Pathé Ladies Night-record

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fifty Shades Darker breekt Pathé Ladies Night-record

Fifty Shades Darker breekt Pathé Ladies Night-record

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nog ruim drie weken voor de Pathé Ladies Night waarin Fifty Shades Darker op het programma staat, maar het is nu al de meest succesvolle editie van de avond ooit. De teller staat al op 33.000 verkochte tickets!

Dat meldt filmdistributeur Universal Pictures International vrijdag. De vorige recordhouder was Magic Mike XXL. Tijdens de Ladies Night krijgen de bezoekers van Pathé vele extra’s, zoals een glaasje bubbels, popcorn en een drankje voor bij de film, een goed gevulde goodiebag en kans op spectaculaire prijzen in de zaal.

Februari wordt vijftig tinten donkerder

Wie op 8 februari bij de Ladies Night met Fifty Shades Darker wil zijn, moet snel zijn. De tickets gaan dus als warme broodjes over de toonbank. Pathé heeft inmiddels extra zalen ingezet. De Ladies Night wordt in 21 bioscopen gehouden.

Fifty Shades Darker

In het vervolg van Fifty Shades of Grey wordt verteld hoe Anastasia en Christian weer samen zijn. Alles lijkt op rolletjes te lopen tussen de twee, maar Christian wordt geconfronteerd met zijn verleden, dat allesbehalve saai is. Ook Anastasia krijgt te maken met Christians verleden en dan met name zijn ex.

Fifty Shades Darker draait als reguliere voorstelling vanaf 9 februari in de bioscoop.

Lees verder