Ferry Doedens in nieuw seizoen Ruben en de Idioten

Veronica Superguide logo
Ferry Doedens in nieuw seizoen Ruben en de Idioten

Ferry Doedens in nieuw seizoen Ruben en de Idioten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In Ruben en de Idioten zoekt Ruben van der Meer op antwoorden van maffe levensvragen. In het volgende seizoen wordt hij in zijn zoektocht bijgestaan door GTST-acteur Ferry Doedens!

Cabaretier

Vanaf volgende maand is Ruben van der Meer weer te zien in zijn programma Ruben en de Idioten. Dit seizoen krijgt de cabaretier hulp van twee nieuwe 'idioten'. Naast Klaas van der Eerden en Fabian Jansen, wordt hij bijgestaan door GTST-acteur Ferry Doedens. Een andere nieuwe ‘idioot’ in het programma is Imanuelle Grives. Zij was eerder te zien in onder meer Celblok H en Wie Is De Mol?. Doedens en Grives vervangen stand-up comedians Soundos El Ahmadi en Dianne Liesker.

Blind sporten

Ruben en zijn assistenten zoeken in het programma het antwoord op idiote levensvragen. Dit seizoen wordt onder meer uitgezocht of je letterlijk een gat in de lucht kunt springen en of je blind sporten kunt uitoefenen zoals boksen, tennissen of golfen. Nieuw in het tweede seizoen zijn de studio-opnames waarbij de 'idioten' voor het eerst zien wat hun collega’s hebben moeten doorstaan.

Ruben en de Idioten is vanaf maandag 15 mei om 20.30 uur te zien op NPO 3!

Lees verder