Feest mee in Chantal’s Pyjama Party!

Door Redactie
Chantals Pyjama Party

Het nieuwe tv-seizoen begint weer en er staan meteen een paar leuke nieuwe programma's op de planning. Een daarvan is Chantal's Pyjama Party waarin een aantal bekende Nederlanders hun huis en leven weer openstellen voor Chantal Janzen.

Niet zomaar logeren

In Chantal’s Pyjama Party krijgen de 14 BN’ers die meedoen allesbehalve nachtrust. Elke avond verandert in een gezellig, maar chaotisch feestje! Zo eindigt Famke Louise in een K3-regenboogjurkje, krijgt Gerard Joling een fanfare op bezoek, waagt Corry Konings een dansje en verandert de nacht voor Anna Nooshin in een nachtmerrie.

Zelf feesten met Chantal

Wil jij nou ook zo'n feestje vieren met Chantal, maar kan je jezelf nog net geen bekende Nederlander noemen? Je krijgt alsnog de kans om naar een van haar unieke logeerpartijtjes te gaan! Het programma wordt namelijk afgesloten met een groot feest in de Ziggo Dome op 15 en 16 november.

Tickets

De tickets voor de grootste pyjama party van Nederland kun je kopen via Veronica Magazine en je krijgt er dan ook nog eens 3 maanden lang een gratis tijdschrift bij. De dresscode voor het feest is slaapkleding en als je nog geen pyjama hebt, kun je die kopen via de website van Chantal. Een deel van de opbrengst gaat naar het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Chantal's Pyjama Party zie je vanaf donderdag 5 september elke week op RTL 4