MASK tekenfilmserie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
MASK tekenfilmserie

Fast & Furious-regisseur tekent voor live-action verfilming M.A.S.K.

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In de jaren 80 zaten talloze kinderen iedere zaterdagochtend klaar voor M.A.S.K. Hoewel deze tekenfilmserie nooit helemaal kon tippen aan cartoonklassiekers als Transformers (die we binnenkort ook terugzien in een nieuwe versie), Inspector Gadget en He-Man and the Masters of the Universe, viel er genoeg te genieten. M.A.S.K. draait namelijk om een team van speciale agenten dat beschikt over een unieke collectie van high-tech voertuigen. En die hebben ze hard nodig in hun strijd tegen de criminele organisatie V.E.N.O.M., een afkorting voor 'Vicious Evil Network Of Mayhem' (ja, echt!). Nou goed, de titelsong van M.A.S.K. legt het nog even haarfijn voor je uit...

Hollywood

Nu de kinderen van toen oud genoeg zijn om hun eigen geld uit te geven, werkt Hollywood aan een live-action verfilming van M.A.S.K. En daarvoor zijn niet de minste namen aangetrokken! Zo zal F. Gary Gray volgens The Hollywood Reporter plaatsnemen op de regisseursstoel. Hij tekende eerder voor films als Straight Outta Compton, Men in Black: International en… Fast & Furious 8!

Explosie

Ook de scenarist van M.A.S.K. kijkt niet op een explosie meer of minder. Chis Bremner tekende namelijk voor de actiekraker Bad Boys for Life. Het is nog niet bekend wie er achter het stuur zullen kruipen van deze cartoonverfilming, of wanneer M.A.S.K. de garage verlaat. Maar wat kan ons het bommen? Het lijkt erop dat deze fanfavoriet eindelijk de verfilming krijgt die hij verdient!

Lees verder