Vin Diesel in Fast and Furious  9

Veronica Superguide logo
Vin Diesel in Fast and Furious  9

Ka-ching: Fast & Furious 9 bereikt bijzondere mijlpaal

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorige maand ging Fast & Furious 9 in première. En dat hebben de Nederlandse bioscoopeigenaren geweten ook!

Fast & Furious 9 kwam al vliegend uit de startblokken: de kaartverkoop van deze langverwachte actiekraker ging zo hard dat er zelfs extra voorstellingen werden ingelast. Dat bleek geen overbodige luxe. Inmiddels heeft Fast & Furious 9 namelijk al een half miljoen Nederlanders naar de bioscopen gelokt. Niet eerder trok een film zo veel bezoekers sinds het uitbreken van de coronacrisis.

In de prak

Het is niet de eerste topprestatie van Fast & Furious 9: de actiefilm van Justin Lin had eind juli al 600 miljoen dollar in het laatje gebracht. Inmiddels staat de teller al op bijna 682 miljoen dollar. Voor dat bedrag kun je aardig wat bolides in de prak rijden. Eerder maakten we voor de liefhebbers al een overzicht van de vetste auto’s in Fast & Furious (en wat ze kosten).

Fast & Furious 10

Ook dit vervolg moet het helaas stellen zonder Dwayne Johnson. Afgaande op de rinkelende kassa’s, is de afwezigheid van The Rock echter geen dealbreaker voor de fans van de mateloos populaire actiereeks. En met zulke gigantische bedragen kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Deze week werd bekend dat Fast & Furious 10 vanaf 7 april 2023 in de bioscopen zal draaien.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder