Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Veronica Superguide logo
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Alarm! Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore nu te zien via déze streamingdienst

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Emma de Wijer

In de bioscoop is Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore nog gewoon te zien. Maar wil je de film liever in het comfort van je eigen huis (lees: onbeperkt snacks en een korte pauze voor een toiletbezoek) zien? Dat kan vanaf nu!

HBO Max

Het derde deel in de trilogie over de magische dierenfluisteraar Newt Scamander is nog maar een ruime maand op het witte doek te bewonderen, maar dankzij HBO Max kun je 'm nu ook thuis kijken. De streamingdienst heeft de film vanaf vandaag online gezet. En dat betekent dat je 2 uur en 22 minuten kunt genieten van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Het is de langste Fantastic Beasts-film tot nu toe!

Waar gaat het over?

In dit derde deel van de Fantastic Beasts-reeks wordt Newt door Hogwarts-professor Dumbledore (Jude Law) opgetrommeld om te voorkomen dat Grindelwald president van de magische wereld wordt. Dumbledore kan in zijn eentje weinig doen tegen Grindelwald, vanwege de bloed-eed waardoor ze geen geweld tegen elkaar mogen gebruiken. Daarom roept hij de hulp in van magische bondgenoten, zoals de getalenteerde Amerikaanse professor Lally (Jessica Williams). Maar ook Jacob (Dan Fogler), die zelf geen greintje magie in zijn donder heeft, krijgt opeens een toverstok in zijn handen geduwd.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder