Fans vinden Mariah’s World “het allerbeste ooit”

Veronica Superguide logo
Fans vinden Mariah’s World “het allerbeste ooit”

Fans vinden Mariah’s World “het allerbeste ooit”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Fans van Mariah Carey zijn door het dolle over de nieuwe realityshow van de popdiva, die gisteren in de VS in première ging en bij ons een week later.

Mariah’s World

Mariah’s World lijkt op basis van de eerste aflevering en de aandacht daarvoor in elk geval niet met een nachtkaars uit te gaan. CNN noemt het ‘meer fantasy dan reality’, maar erkent dat er genoeg rariteiten in zitten om kijkers vast te houden. De New York Post zag een hoop problemen, waaronder een scène waarin Mariah zichzelf interviewt, verkleed in een bruine pruik en met een Engels accent, maar ook de nodige hoogtepunten.

Zo geeft de zangeres ondanks de glitter & glamour toch een inkijkje in haar privéleven met haar kinderen, haar obsessieve fans, haar daadwerkelijke werk als muzikant en de voorbereidingen op haar bruiloft met miljardair James Packer, die uiteindelijk nooit door zou gaan.

Uitzinnige fans

Van die obsessieve fans was tijdens en na de première, gisteravond op het Amerikaanse E! Entertainment, ook genoeg te merken. "Mariah's World is het allerbeste ooit in de geschiedenis van televisie", luidde een van de op zijn zachtst gezegd enthousiaste tweets. Iemand anders moest gisteravond een operatie ondergaan, maar vroeg de artsen om een minimale dosis verdoving, zodat hij op tijd wakker zou zijn om de show te kijken ...

Hieronder deze en andere voorbeelden, die op zijn minst de vraag oproepen: is Mariah's World misschien daadwerkelijk het kijken waard? Komende zondag gaat de show in première op het Nederlandse kanaal van E! Entertainment, en kun jij zelf je oordeel vellen!

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!

Lees verder