Fans kunnen overnachten in kasteel De Verraders

Tijl Beckand presentator De Verraders op RTL 4
© RTL

Afgelopen weekend werd de finale van De Verraders uitgezonden. Maar in Kerkrade kunnen de liefhebbers nog even nagenieten van deze spraakmakende spelshow van RTL.

Sfeervol

In Kerkrade staat namelijk Kasteel Erenstein, dat de afgelopen weken de achtergrond vormde van De Verraders. Maar dit kasteel, dat uit de veertiende (!) eeuw stamt, wordt ook gebruikt als hotel-restaurant. En dus kunnen de fans een hapje eten en de nacht doorbrengen in het sfeervolle decor van het spelprogramma.

Trouwlocatie

Kasteel Erenstein wordt door de gasten beoordeeld met een gemiddelde van 7,2. En voor nog geen 35 euro breng je al de nacht door in het decor van De Verraders. Maar vanwege de coronamaatregelen is een groot deel van het hotel momenteel gesloten. De terrassen zijn sinds vorige week echter wel weer open voor publiek. Leuk weetje: Kasteel Erenstein is ook een populaire trouwlocatie. Nu maar hopen dat het gedrag van de deelnemers niet overslaat op de aanstaande bruidsparen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Nachtmerries

Het verblijf op Kasteel Erenstein was trouwens niet voor iedereen een pretje. Basketbalster Chatilla van Grinsven had na afloop van De Verraders last van nachtmerries. Samantha Steenwijk kreeg zelfs doodsbedreigingen aan haar adres. In een openhartig interview dat we hadden met de zangeres, blikt Samantha terug op deze heftige periode.