Fan van Ryan Reynolds en gin & tonic? We hebben goed nieuws voor je...

Veronica Superguide logo
Fan van Ryan Reynolds en gin & tonic? We hebben goed nieuws voor je...

Fan van Ryan Reynolds en gin & tonic? We hebben goed nieuws voor je...

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Acteur, producer en man-met-onberispelijke-kaaklijn Ryan Reynolds is een stap dichterbij werelddominantie. Naast een succesvolle Hollywood-carrière heeft de acteur nu ook zijn eigen gin.

Aviation American Gin

Je leest het goed. Aviation American Gin, een distilleerderij uit (surprise!) Amerika, kondigde vandaag aan dat Reynolds het bedrijf heeft opgekocht. De acteur zette tegelijkertijd een Instagram-kiekje online waarin hij, al zittend op een paar doosjes van de geestrijke drank, zwoel in de camera tuurt.

"Ik heb iedere gin op de wereld geprobeerd en Aviation is zonder twijfel de beste. Het is trouwens niet aan te raden iedere gin op de wereld te proberen. Hou het gewoon lekker bij deze", aldus de acteur.

Nieuwsbrief

Het blijft overigens niet bij wat geldschieterij. De acteur gaat zich naar verluidt actief bemoeien met het gin-merk. Op de website van Aviation kun je je inschrijven voor een speciale nieuwsbrief, die persoonlijk door Ryan is opgesteld.

George Clooney

Met de aankoop van het merk treed de Canadees in de voetsporen van collega George Clooney. Die verkocht vorig jaar zijn tequila-bedrijf voor een kolossale 1 miljard dollar.

Lees verder